De website van Krab Services gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Krab Services.

Mobielvriendelijk webdesign!

Partners

Om onze klanten een totaalpakket aan oplossingen te kunnen bieden zijn er diverse samenwerkingsverbanden.

Partners van Krab Services zijn:

 • LeaseWeb
  Onze partner op het gebied van servers en hosting. Met 60.000 gehoste servers is LeaseWeb één van de grootste en snelst groeiende hostingproviders in Europa en geldt als één van ’s werelds meest toonaangevende hostingproviders.
 • TTT software
  Met deze ICT gespecialiseerde onderneming werken wij nauw samen op het gebied van programmeer- en database technische projecten.
 • Dolfijn Software Solutions
  Administratieve software voor de groothandel, gespecialiseerd in de groothandel in verpakkingen. Krab Services realiseert de koppeling van het softwareprogramma aan de webshops
 • ID studio
  Met ID studio heeft Krab Services een samenwerking voor vormgeving van huisstijl en logo
Krab Services
Franseweg 84
3921DK Elst (U)

Tel. 0318-478017
Email: info@krab-services.nl

KvK Utrecht 30182378