Krab Services. Dé partner voor een volledig website pakket.

Uw partner voor een volledig website pakket.

Als organisatie wilt u een professionele website of webwinkel met een onderscheidende vormgeving en een optimale functionaliteit. 

Wij zijn de juiste partner op het gebied van digitale media en leveren alle benodigde diensten, zoals domeinregistratie, webdesign en hosting. Bekijk enkele voorbeelden van klanten die reeds de juiste keuze maakten.

Wij onderscheiden onze in diensten in:

Krab Services gaat bij de opbouw en het ontwerp van uw site uit van de huisstijl van uw bedrijf of organisatie.Uiteindelijk moet uw website op maat een toegevoegde waarde geven aan uw bedrijf.

Ons basisprincipe is het maken van een makkelijk navigeerbare, dynamische website met de juiste grafische vormgeving en uitstraling die duidelijk herkenbaar is voor uw bezoekers.

Professionele webdesigners maken een grafisch ontwerp wat past bij uw bedrijf.
Meer informatie?

De techniek en ontwikkelingstools en -talen die door Krab Services worden gebruikt om de website of webwinkel te bouwen zijn afhankelijk van de eisen en wensen die de klant stelt.

HTML, JavaScript, CSS, ASP, jQuery behoren tot onze standaarduitrusting voor het produceren van de meeste eenvoudige tot gecompliceerde site of online webshop voor zowel desktop als mobile device.

Als organisatie wilt u een professionele website met een onderscheidende vormgeving en een optimale functionaliteit. Een website die bovendien goed vindbaar is voor uw doelgroep. 

Google eist tegenwoordig dat je informatie op de juiste manier presenteert aan een bezoeker. Wanneer een bezoeker een smartphone gebruikt, moet de website daar ook geschikt voor zijn! Dit heeft een positieve invloed op de positie van uw site in Google, door een lagere bouncerate en snellere laadtijd.

Krab Services realiseert dé website die uw organisatie bij uitstek vertegenwoordigt op internet.

Zelf uw website onderhouden? Dat kan middels SolidSite, ons gebruiksvriendelijk Content Management System. U heeft geen technische kennis van websites of software nodig is, wat computer-ervaring is voldoende en voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Veelgebruikte SolidSite modules zijn MenuEditor, Nieuws, Producten en Referenties.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Ook complete maatwerkmodules zijn mogelijk. Prijzen op aanvraag.
Meer informatie over SolidSite Content Management?

Krab Services verzorgt uw domeinnaamregistratie, webhosting en email. Betrouwbaarheid en stabiliteit, daar draait het om bij de internetdiensten van Krab Services. Dit is ook de reden waarom wij alleen samenwerken met gerenommeerde partijen die u als klant de beste kwaliteit garanderen.

Is uw website optimaal vindbaar? Waar bent u met uw digitale visitekaartje als deze niet wordt gevonden? Hoger staan in de zoekmachine kan zeker een meerwaarde betekenen voor uw organisatie. Het begint met de domeinnaam.

U kunt bij ons terecht om uw huidige website te laten analyseren voor betere zoekresultaten in Google.

Resultaten van uw zoektermen in de zoekmachines kunnen verschillen van dag tot dag, daarom valt er veel te winnen door goed aandacht te schenken aan zoekmachine optimalisatie.
Contact opnemen?