De website van Krab Services gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Krab Services.

Mobielvriendelijk webdesign!

Diensten

Uw partner voor een volledige webdesign pakket.

Als organisatie wilt u een professionele website of webwinkel met een onderscheidende vormgeving en een optimale functionaliteit. 

Wij zijn de juiste partner op het gebied van digitale media en leveren alle benodigde diensten, zoals domeinregistratie, webdesign en hosting. Bekijk enkele voorbeelden van klanten die reeds de juiste keuze maakten.

Wij onderscheiden onze in diensten in:

Vormgeving

Krab Services gaat bij de opbouw en het ontwerp van uw site uit van de huisstijl van uw bedrijf of organisatie.Uiteindelijk moet uw website op maat een toegevoegde waarde geven aan uw bedrijf.

Ons basisprincipe is het maken van een makkelijk navigeerbare, dynamische website met de juiste grafische vormgeving en uitstraling die duidelijk herkenbaar is voor uw bezoekers.

Professionele webdesigners maken een grafisch ontwerp wat past bij uw bedrijf.
Meer informatie?

Responsive webdesign

De techniek en ontwikkelingstools en -talen die door Krab Services worden gebruikt om de website of webwinkel te bouwen zijn afhankelijk van de eisen en wensen die de klant stelt.

HTML, JavaScript, CSS, ASP, jQuery behoren tot onze standaarduitrusting voor het produceren van de meeste eenvoudige tot gecompliceerde site of online webshop voor zowel web als mobiel.

Als organisatie wilt u een professionele website met een onderscheidende vormgeving en een optimale functionaliteit. Een website die bovendien goed vindbaar is voor uw doelgroep. Krab Services realiseert dé website die uw organisatie bij uitstek vertegenwoordigt op internet.
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Content Management

Zelf uw website onderhouden? Dat kan middels ons gebruiksvriendelijk Content Management System SolidSite. U heeft geen technische kennis van websites of software nodig is, wat computer-ervaring is voldoende en voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Veelgebruikte SolidSite modules zijn:

  • Nieuws
  • Producten
  • Links
  • Nieuwsbrief (inclusief aanmelden en afmelden via de website)

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Ook complete maatwerkmodules zijn mogelijk. Prijzen op aanvraag.
Meer informatie over SolidSite Content Management?

Onderhoudscontract

Om ervoor te zorgen dat uw site goede bezoekersaantallen trekt blijft trekken is het noodzakelijk uw site actueel te houden, zoals nieuws, aanbiedingen, nieuwe producten enzovoorts.

Heeft u binnen uw organisatie hiervoor niet de tijd om uw website te beheren, dan kunt u bij Krab Services een onderhoudscontract afsluiten om zeker te zijn van snelle plaatsing van nieuws, aangepaste tekst, foto's of producten op uw website.

Hosting en email

Krab Services verzorgt uw domeinnaamregistratie, webhosting en email. Betrouwbaarheid en stabiliteit, daar draait het om bij de internetdiensten van Krab Services. Dit is ook de reden waarom wij alleen samenwerken met gerenommeerde partijen die u als klant de beste kwaliteit garanderen.

Zoekmachine optimalisatie

Is uw website optimaal vindbaar? Waar bent u met uw digitale visitekaartje als deze niet wordt gevonden? Hoger staan in de zoekmachine kan zeker een meerwaarde betekenen voor uw organisatie. Het begint met de domeinnaam.

U kunt bij ons terecht om uw huidige website te laten analyseren voor betere zoekresultaten in Google.

Resultaten van uw zoektermen in de zoekmachines kunnen verschillen van dag tot dag, daarom valt er veel te winnen door goed aandacht te schenken aan zoekmachine optimalisatie.
Contact opnemen?

Krab Services
Franseweg 84
3921DK Elst (U)

Tel. 0318-478017
Email: info@krab-services.nl

KvK Utrecht 30182378